Terrorismi, invaasio ja jeesustelu

Keskiviikko 8.3.2017 klo 23:22 - Martti Sipilä

Aina kun Euroopassa tapahtuu terrori isku ( joita on tapahtunut yli 200 vuonna 2016 ), vihervasemmisto ja muu suvaitsevaisto ryntää selittämään, että paras keino torjua terrorismia on olla välittämättä tapahtuneesta, vapaa liikkuvuus on turvattava ja ei näitä voi estää. Mihin tällä pysähtyneellä ajattelumallilla oikein pyritään? Pitäisikö nopeusrajoitukset poistaa, tuulee niitä kuolemaan johtavia ylinopeusonnettomuuksia muutenkin tapahtumaan ? Eihän se näin mene ! 

Valtion ainoa tehtävä on huolehtia kansalaistensa ulkoisesta ja sisäisestä turvallisuudesta.

Kaikki pakolaiset tulevat salakuljettajien kautta. Tämä on yleinen fakta, joka on kaikkien viranomaisten tiedossa. Pelkästään tämä fakta tekee maahantunkeutujista toissijaisia ”pakolaisstatuksen saajia”. Sitäpaitsi Schengen alueelle on tultava laissa määrätyn paikan kautta.

Jos yrität tulla yli tulliaseman kautta ilman papereita se ei yksinkertaisesti onnistu. Tarvitset passin ja ehkä viisumin. Laiton maahan tulija voi rajalla kysellä turvapaikkaa, mutta esim. Ruotsista tai Saksasta tuleva ei voi hakea Suomesta turvapaikkaa. Ja silti näitä tullee. Miksi laki jota ei noudateta ?

Jotta voimme rajoittaa ja vähentää terroritekojen riskiä on meidän tätä ennaltaehkäistävä. Se onnistuu parhaiten rajoittamalla huijaripakolaisten maahantuloa, aivan kuten estämme onnettomuusriskiä nopeusrajoituksilla valvontakameroilla ja poliisien nopeusvalvonta iskuilla.

Myös säännöllisillä autojen katsastuksilla vähennetään onnettomuusriskiä. 

Maahantulorajoitukset, rajatarkastukset ja huolelliset taustatietojen tarkastukset sekä maiden läpikulun estäminen ja karkoitupäätöksen saaneiden kiinniottaminen kunnes paluulento on järjestetty vähentävät huomattavasti kasalaistemme joutumista terrori iskujen kohteeksi.

Päästäisimmekö venäläisiä sotilaita/terroristeja maahamme tuosta vain ilman papereita, tietoja taustoista ja aikomuksistaan. No ei hemmetissä tietenkään ! Miksi siis meidän pitäisi päästää sotilaita Lähi-Idästä maahamme ? Ei tietenkään mistään syystä!

Turun-rajaasema.jpg

Valtion ainoa tehtävä on huolehtia kansalaistensa ulkoisesta ja sisäisestä turvallisuudesta.

Sota, rauha, kybersota, hybridisota jne. Näistä kaikista meillä on teoria ja toimintatapa miten eri tilanteissa toimitaan. Entä sisällissota ? Tähän meillä Suomessa, eikä koko Euroopassakaan näytä olevan mitään toimintasuunnitelmaa. Miksi me luulemme, että Eu:n rauhanprojekti toimisi jos vain uskomme niin. Tämä ei ole uskon asia vaikka onkin. 

Meidän rauhaamme on tultu häiritsemään, uhkailemaan ja terrorisoimaan. Se on pyrkimys saattaa alueemme sisällissotaan. Näin käytännössä tilanne nyt onkin. Toinen osapuoli, eurooppalaiset eivät vielä ole vastanneet kutsuun. Miten tämä nyt hoidetaan ? Sotimalla vai ulkorajat turvaamalla ?

Minulle sopisi huomattavasti paremmin valtioiden kunnolliset rajatarkastukset ja maahantulon huomattava kiristäminen (tällä ei sitten ole mitään tekemistä työperäisen maahanmuuton kanssa) kuin sisällissota. Miten on, sopiiko sinullekin ? Toimi ja äänestä sen mukaan.

Valtion ainoa tehtävä on huolehtia kansalaistensa ulkoisesta ja sisäisestä turvallisuudesta

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: maahanmuutto, terrorismi, palkolaiset